Om os

Fantastiske produkter til fantastiske mennesker

Velkommen til Nordic Steel Force - din pålidelige leverandør og samarbejdspartner inden for metalbearbejdning i sort- og rustfrit stål samt aluminium. Vi har leveret de bedste løsninger og tjenester til vores kunder siden 2007. Vores mål er at opbygge langvarige relationer med vores kunder gennem tillid, gennemsigtighed og samarbejde fra start til slut. Vi fokuserer på kvalitet, kundetilfredshed og succes og stræber efter at sikre, at vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde.

Vores erfarne smede og maskinteknikere har en bred vifte af færdigheder og ekspertise, der giver os mulighed for at tænke kreativt og innovativt for at optimere og forbedre vores kunders produkter og processer. Vi kan tilbyde manuel svejsning, robotsvejsning, laserskæring, bukning, valsning, CNC-bearbejdning og meget mere. Vi kan skræddersy vores løsninger til dine behov og krav og er altid glade for at rådgive dig og finde den bedste løsning til dit projekt.

Vi er forpligtet til at opretholde de højeste standarder for sikkerhed og kvalitet i vores arbejde. Vi følger nødvendige procedurer og retningslinjer for at sikre, at vores arbejde er sikkert og opfylder de nødvendige krav.

Vi samarbejder med og leverer til virksomheder inden for forskellige områder, herunder produktionsvirksomheder inden for offshore industrien, forsyningsindustrien, forsyningsværker, offentlige institutioner, håndværksvirksomheder, andre stålvirksomheder og private kunder. Uanset vores kunders behov, er vores primære mål at levere den optimale løsning og værdiskabelse for vores kunder.

Hos Nordic Steel Force tror vi på samarbejde og en åben dialog, og derfor opfordrer vi altid vores kunder til at kontakte os for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe med deres næste projekt. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at opnå dine mål med vores ekspertise.