Stålkonstruktioner med solid holdbarhed

Har du brug for stålkonstruktioner til din virksomhed, er vi hos NORDIC STEEL FORCE ApS specialister i at designe og producere helt unikke konstruktioner til forskellige behov. Vi opererer primært på Sjælland, hvor vi hjælper kunder med at få skabt en solid løsning, der holder i mange år.

Vi har mange års erfaring med at fremstille gelændere og trapper. Har du et ønske til stålkonstruktioner, du gerne vil have produceret, kan vi ved hjælp af 3D vise dig, hvordan det kommer til at se ud når det er færdigt. Uanset om det er en stor eller lille opgave, står vi til rådighed.

FÅ FREMSTILLET STÅLKONSTRUKTIONER TIL DINE BEHOV

Der kan være mange årsager til at få fremstillet stålkonstruktioner. Typisk er det fordi der ikke findes det eksakte emne, du har brug for – hvorfor vi kan skræddersy det til dine ønsker. Vi har eget maskinværksted og har de rette certificeringer til både at svejse og CE-mærke netop din færdige konstruktion i stål.

Vi stiller ikke krav til, hvilken virksomhed eller branche du befinder dig i. Vi har en målsætning om at servicere alle med behov for vores unikke ekspertise og løsningsorienterede tilgang.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Ønsker du at få udarbejdet et konkret tilbud på stålkonstruktioner, tager vi indledningsvist en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. 

Vi kan kontaktes på telefon 59 17 36 86 eller på e-mail info@nsf-aps.dk.

​Kontakt NORDIC STEEL FORCE ApS

Stengårdsvej 9

4340 Tølløse

​​CVR: 30175387​

Telefon: 59 17 36 86

E-mail: info@nsf-aps.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt