Sea fastening med fokus på sikkerhed

Hos NORDIC STEEL FORCE ApS tilbyder vi effektiv sea fastening i høj kvalitet til offshore virksomheder. Vi er beliggende på Sjælland, hvor vi har vores primære kundekreds - og har mange års erfaring med søfastgørelse af eksempelvis super cargo og special lavet konstruktioner, som skal svejses fast, inden det skal sendes til søs.

Sea fastening går ud på, at vi svejser de pågældende emner fast på dækket og montere stålvejernene. Vi kan sætte det fast, men også producere en unik stålkonstruktion til formålet. Har du brug for en ekspert inden for fastgørelse, er vi parate til at hjælpe med løsninger i høj kvalitet.

Få professionel hjælp til sea fastening

En af vores store forcer er "mobilisering af offshore". Vi kan omstrukturere og modernisere skibe, således at de kan fragte større emner. Sidder du i et shippingfirma, hvor I har spoler til kabelindustrien, der skal fragtes, kan vi hjælpe med sea fastening, der er utroligt robust og sikkert.

Vi er certificeret svejser og har en EN1090-2-certificering, der gør, at vi kan CE-mærke bygningsstål – Det vil sige at i forbindelse med kvalitetssikring af svejsning, kender vi proceduren. 

Skal du arrangere en transport, kan du som shippingvirksomhed eller rederi kontakte os direkte for at høre mere om jeres muligheder med sea fastening.

Kontakt os for at få yderligere informationer og aftale

Vil du vide mere om sea fastening, og hvordan det kan hjælpe dig og din virksomhed med at øge mobiliteten i transporten til søs, ser vi frem til at tage en uforpligtende snak med dig. 

Du kan kontakte os på telefon 59 17 36 86 eller på e-mail info@nsf-aps.dk.​

​Kontakt NORDIC STEEL FORCE ApS

Stengårdsvej 9

4340 Tølløse

​​CVR: 30175387​

Telefon: 59 17 36 86

E-mail: info@nsf-aps.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt