Om NORDIC STEEL FORCE ApS

​NORDIC STEEL FORCE ApS er en smede-, maskin- og reparationsvirksomhed samt leverandør til den danske industri, inden for stålkonstruktioner til onshore og offshore. Høje krav til svejsning og dokumentation er en naturlig del af vores ydelser.

​NORDIC STEEL FORCE ApS, det tidligere GrønborgMadsen, ejes af Tom Madsen. Med mere end 20 års erfaring som svejser, maskinarbejder og rejsemontør grundlagde han firmaet i 2007 og har gennem årene oparbejdet ekspertise og knowhow inden for projektledelse, sparring og kvalitetssikring.

​NORDIC STEEL FORCE ApS er særlig opmærksom på projektets vej fra idé, tegningsarbejde, bearbejdning og fremstilling til færdigt produkt. Ligeledes har vi fokus på kvalitet og service. Vi leverer en høj faglig sparring og arbejder løsningsorienteret med øje for helheden i ethvert projekt for, at du som kunde får den optimale løsning.

​NORDIC STEEL FORCE ApS er leveringsdygtige inden for områderne konstruktion, bearbejdning, svejsning, reparation, montage, on-side service og tilpasning, samt projektledelse og sparring.

Vores konstruktionsteam har et dybdegående kendskab til fremstillingsprocesser samt montage, og kan derfor ofte medvirke til at forbedre designet, så kvalitet og funktion bibeholdes samtidig med en minimering af produktionsprisen.​

Produktionsteamet består af dygtige certificerede svejsere. Kvalitetssikring efter EN1090/EN3834 og egenkontrol udføres. Ønsker du dokumentation og svejsekontrol/ NDT(Non destructiv testing), tilbyder vi 3. parts kontrol (MPI, UT, RT, PMI).

Vores serviceteam tager sig af on-side opgaver hos kunden inden for de-montage/montage, reparation, vedligehold samt tilpasning på stedet.

På alle kompetencefelter tilbyder vi høj kvalitet, leveringssikkerhed, faglig sparring samt konkurrencedygtige priser.

Vi er certificeret efter EN1090 og EN3834 og kan CE-mærke vores konstruktioner.

NORDIC STEEL FORCE ApS GØR DET UMULIGE MULIGT

Læs artiklen

NORDIC STEEL FORCE ApS har Arbejdstilsynets grønne smiley.

Læs mere om smileyordenen her ​»

​Kontakt NORDIC STEEL FORCE ApS

Stengårdsvej 9

4340 Tølløse

​​CVR: 30175387​

Telefon: 59 17 36 86

E-mail: info@nsf-aps.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt