Maskinbygning og maskinkonstruktion af alle typer maskiner

Hos NORDIC STEEL FORCE ApS tilbyder vi maskinbygning og maskinkonstruktion fra bunden af alle typer maskiner. 

Gennem mange år har vi produceret unikke maskiner til virksomheder på hele Sjælland - og vi sætter altid pris på en god udfordring, hvis du har en særlig opgave.

Har du en produktionsvirksomhed, hvor du har brug for nogle maskiner, der er mere brugervenlige af hensyn til jeres medarbejdere, kan vi tilbyde dig skræddersyede løsninger. 

En mere effektiv maskinkonstruktion kan betyde en bedre bundlinje, da dine medarbejdere bruger mindre tid på selve produktionen.

MASKINKONSTRUKTION MED KUNDEN I FOKUS

For os er det vigtigt i forhold til maskinbygning, at du får en færdig maskine, som lever op til dine forventninger og kan det, der var tilsigtet. I og med at vi har mange års erfaring med sådanne konstruktioner, kan du altid få rådgivning og sparring hos os i alle henseender - også bare til udvikling af en speciel komponent.

Det er en investering, at få bygget en maskine, der har til formål at lette arbejdsbyrden og gøre det nemmere for dine medarbejdere. Det sparer dig både for tid og penge, som du kan bruge andetsteds i produktionen. Skal vi hjælpe dig med maskinbygning?

Tag kontakt til os, hvis du er interesseret i maskinbygning

Er du interesseret i at høre mere om speciel maskinbygning og maskinkonstruktion? Så tag kontakt til os for at få et uforpligtende møde. Du kan få fat i os på telefon 59 17 36 86 eller på e-mail info@nsf-aps.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Kontakt NORDIC STEEL FORCE ApS

Stengårdsvej 9

4340 Tølløse

​​CVR: 30175387​

Telefon: 59 17 36 86

E-mail: info@nsf-aps.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt